pups - Page 1

Pedigree Database

Premium classified

This is a placeholder text
Group text

Premium classified

This is a placeholder text
Group text

Premium classified

This is a placeholder text
Group text

Premium classified

This is a placeholder text
Group text

by Hilco on 19 August 2018 - 11:08

hallo, ik heb een vraag over geboorte van de pups. de pup die het eerst geboren word is dat dan dan ook de sterkste van het nest of maakt het niet uit of de pup als eerst of als laatst word geboren?

Sunsilver

by Sunsilver on 19 August 2018 - 14:08

Translation from Bing translator: Hi, I have a question about the birth of the puppies. The puppy that is first born is that then the strongest of the litter or does it not matter if the puppy is born first or as a last word?

No, it just means that it is the first one in line to come out in her uterus. A female's uterus has 2 horns, and the pups are lined up in the horns. Usually when she's giving birth, the pups will come from first one side of the uterus, then the other.

The strongest pup is not always the largest (heaviest) at birth either. I got a pup that was half the size of her biggest brother when she was born. By 8 weeks of age, she had caught up in weight to her other sisters!

Translation (hope Bing doesn't mangle it too badly!)
Nee, het betekent gewoon dat het de eerste in lijn te komen in haar baarmoeder. De baarmoeder van een vrouwtje heeft 2 hoorns en de pups staan in de hoorns. Meestal als ze de bevalling, de pups zal komen van de eerste kant van de baarmoeder, dan de andere.

De sterkste pup is niet altijd de grootste (zwaarste) bij de geboorte ook niet. Ik kreeg een pup, dat was de helft van de grootte van haar grootste broer toen ze werd geboren. Door 8 weken oud, had ze gevangen in gewicht aan haar andere zussen!
 


Contact information  Disclaimer  Privacy Statement  Copyright Information  Terms of Service  Cookie policy  ↑ Back to top